Kom in contact met mij

Neem contact met mij op voor meer informatie. Ik reageer doorgaans binnen 2 werkdagen.

Wil je eerst meer informatie lezen over hoe anderen geholpen zijn? Kijk dan naar onderstaande reviews.

Wat zeggen mijn klanten

Wij hebben kennis gemaakt met Inge doordat een medewerkster tegen een burnout zat tgv een zware prive kwestie. Daar werden wij op het werk mee geconfronteerd, hetgeen meteen zijn weerslag vond in produktiviteit / vrolijkheid en betrokkenheid.
Door het contact met Inge werd haar scope op de toekomst duidelijker. Door de goede en diepgaande gesprekken die Inge met haar heeft gevoerd, kwam er licht aan het einde van de tunnel. Door goed te luisteren en het geven van een juiste feedback heeft de betreffende medewerker weer zin in het leven gekregen en zijn de juiste pijnpunten geraakt en grotendeels opgelost. Ze werd weer vrolijker en kon weer meer aan. Door de begeleiding van Inge is zij weer frisser in het leven gaan staan. Wij zijn blij dat Inge daar een steentje aan heeft kunnen  bijgedragen.
Arne Heitmeijer, for-ward, management in gastvrijheid

En dan in één keer is de emmer vol. Na veel emotionele gebeurtenissen in een korte tijd, was het teveel. Ik begon met hyperventilatie en moest naar het ziekenhuis voor onderzoek. Daar bleek gelukkig niets ernstig aan de hand, behalve… te veel hooi op vork.
En wat nu? Inge Lettink kwam op mijn pad en zij wilde me helpen om alles op een rijtje te zetten.
Eerst veel praten en kijken waar de angel zit en daarna gericht oefeningen doen voor herstel. En dat is na een paar maanden heel goed gelukt. Voor de coaching ben ik regelmatig bij Inge geweest en kon ik mijn hart luchten en deden we oefeningen die ik thuis dan ook kon doen. Het is voor mij duidelijk dat je op zo’n moment iemand nodig hebt die je helpt om alles op een rijtje te zetten. Iemand waar je je hart kunt luchten en iemand die je helpt om weer uit het dal te klimmen. Inge was voor mij de persoon die me ontzettend heeft geholpen om de weg naar boven weer te vinden.

Karin

Tijdens een ronde van het running-diner in de Gemeente Brockhorst maakte ik kennis met Inge. Leuk geanimeerd gesprek met de uitkomst om eens met elkaar koffie te drinken om gedachten etc. uit te wisselen. Dit vond enige tijd later plaats echter ik had nog geen directe opdracht o.i.d. voor haar.

Eind 2021 werden wij geconfronteerd met een medewerker die burn-out verschijnselen had. Deze werden veroorzaakt in de privé situatie maar hadden natuurlijk een uitwerking op de werkzaamheden. De medewerker kwam bij mij en zat er doorheen en gaf aan dat hij behoefte had aan hulp. Dit wilde hij via de traditionele weg organiseren en werd geconfronteerd met de welkbekende wachtlijsten. Tijdens dit gesprek heb ik gevraagd of ik eens mocht rondkijken of iemand hem zou kunnen helpen hierbij had ik Inge in gedachten. De medewerker gaf aan hier zeker voor open te staan waarna ik besloot het te faciliteren.

Hierna heb ik Inge gebeld met het verzoek om contact met de medewerker op te nemen om te kijken of zij iets voor hem zou kunnen doen. Dit was de start voor een geslaagd traject, de betreffende medewerker kon gelijk aan de slag met zijn herstel onder begeleiding van Inge. Dit traject verliep naar onze mening erg goed en de medewerker was met 6 maanden weer in staat zijn functie uit te voeren en had hij de zaken privé weer op de rit.  Al met al zijn wij zeer tevreden hoe het traject is verlopen en kunnen Inge van harte aanbevelen.

Jürgen Rensen, Venster Techniek